Hi semua,
________________________________________________
Promosi NOVEMBER!!! — HARGA BERMULA DARI
RM45 SHJ!!!
________________________________________________

Surprise Bak Hang!!!!!

Masih tercari2 service surprise delivery??
Masih mmikirkan cara nk nmpak sweet di mata pasangan anda??
Nak pujuk hati yang merajok??

Bergegar tulang rusuk 😁😁😁
Apa korang rasa bila cinta hati pengarang jantung bagi anda surprise macam ni?????

Giler tak suka!!!! Whatsapp je Bunga Hampers Florist & Gifts
016 2333685
017 6467668

Kami boleh bantu anda..
Delivery area Kuala Lumpur, Ampang, Cheras, Petaling Jaya, Bangsar, Yang jauh pon boleh courier sahaja.

Booking date anda SEHINGGA 30 NOVEMBER SHJ!..
Birthday / anniversary / congratulation / sorry
Semua boleh….

Utk respons lebih pantas boleh
whatsapp
************************************
***********016-2333685 ***********
************************************

Promosi ini hanya valid untuk slot penghantaran sehingga 30hb NOVEMBER sahaja..

CEPAT!! STOK TERHAD!!

Untuk melayakkan awak dapat pakej promosi ini, anda hanya perlu:-

1. Like page FB kami.
Bunga Hampers Florist & Gifts

Itu sahaja 🙂